Себепознание

1148908_10152154014500135_1692130155_nЗа да бъдеш успешен първо е важно да обичаш и разбираш себе си. Да познаваш силните си страни и да ги използваш съзнателно. Да обичаш слабостите си и да ги управляваш. Да реализираш това свое Аз, с което си щастлив.

Един от начините да разберем по-добре себе си е да направим профил чрез инструмент за анализ или оценка.

Тук ще намерите различни линкове към източници в интернет, където можете да попълните безплатно анкетите и да получите резултата. Трябва да знаете, че те са английски език и ако той не е вашата сила, тези профили няма да бъдат точни. Много е важно да попълвате анкетите на езика, с който се чувствате най-добре, а това обикновено е майчиният език. Добре е да го знаете преди да подходите към тази стъпка и ако сте неуверени в познанията си по езика, препоръчваме ви да ползвате такива инструменти на български език, за да получите по-реален резултат.

Приятно пътешествие!

Ето вариант на поведенчески анализ по DISC, предоставен напълно безплатно от сайта на Тони Робинс – един от най-популярните и уважавани коучове в света. Специалното в този профил са две важни неща: секцията за Силните страни на изследваното лице и прегледът на Ценностите, които го движат.

6a00d83451bd8169e20133f24fdef4970b-500pi

Human Metrics предлагат на своя сайт безплатно изследване на личностна типология по метода Myers-Briggs

PersonalityTypesJtt

Ето един безплатен Тест за Интелигентност (IQ) на български език. Приятно забавление!

logo

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *